När ljud blir konst

Kvalitet är honnörsord hos Artifon – ett konsultföretag inom akustik och AV-teknik.

Vår specialitet är hus för musik och tal. Flera av oss är både akustiker och musiker; en unik kombination av kunskap som vi tar med oss i alla våra projekt. Vi erbjuder dig rådgivning från första formuleringen av din vision, till sista kontrollen av resultatet.

Artifon är en helhetslösning för dig som vill att ljud ska låta som det ska.

Nyheter

Artifon öppnar kontor i Stockholm

Artifon expanderar och öppnar kontor i Stockholm.
˗ Vi har redan många intressanta projekt i Stockholm och Mälardalsområdet och vi ser stora möjligheter att växa med vår tydliga inriktning och specialitet. Vi är glada för att Ola Hellmark kommer till oss som ansvarig för Stockholmskontoret. Ola har mycket lång erfarenhet från teatervärlden och de senaste åren som AV-konsult. Hans erfarenhet passar perfekt in i vår nisch, säger Alf Berntson, VD för Artifon.
(januari 2019)

Auditorium Acoustics 2018 i Hamburg

Artifon deltog i den internationella konferensen Auditorium Acoustics som hölls i det nya konserthuset Elbphilharmonie i Hamburg 4-6 oktober. Ca 200 rumsakustiker från 30 länder deltog. Många spännande presentationer och papers gav input till en hel del diskussioner. Vi fick också möjlighet att lyssna på repetition i den stora salen.
(oktober 2018)

Att tänka på när man tar in ny delägare

Artifon har nyligen tagit in Johan Andersson som ny delägare. Vi hade bra hjälp i processen från BRG (Business Region Göteborg) där vi deltar i Expedition Framåt för växande företag. Läs mer här.
(oktober 2018)